Autor: 021.rs

Novi Sad
23.11.2020.
08:24 > 08:30
Sanitarni pregledi neće biti mogući od 23. novembra do 7. decembra, poručuju u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.
  • Shonex

    23.11.2020 10:57
    Covid
    Treba da obustave sve moguce testove koje rade osim na Covid jer je u protivnom sa Higijenski zavod potencijalno mesto sirenje zaraze. Na licnom primeru sam doziveo da sam nakon sto sam se svojevoljno testirao na Covid zbog simptoma koji su slicili ovoj bolesti, morao da stojim u istom redu, unutar zgrade, u malom i stisnjenom hodniku sa 10ak starijih ljudi koji su dosli da urade sasvim neku drugu analizu ali su primorani da stoje u istom redu u malom, zatvorenom prostoru zajedno samnom i meni slicnima, koji u tom trenutnku jos uvek ne znamo da li smo pozitivni ili ne. Ja sam srecom bio negativan i ispostavilo se da sam imao obican virus, i jesmo svi nosili maske i ja sam se trudio da stojim barem 1m od ostalih ali bez obzira na sve to sam bio opasan po druge u redu i pored sve moje zelje da druge sacuvam sam ipak mogao nekog da zarazim zato sto je organizacija preuzimanja rezultata testova katastrofalno organizovana.
  • Neko tamo

    23.11.2020 10:40
    A sanitarna kad dodje hoce li kaznjavati one kojima je istekla sanitarna? Ne bi me cudilo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna